رعایت اصول بهداشتی در محیط کلینیک و عمل یکی از عوامل مهم است که تاثیر زیادی در نتیجه و سلامت بیمار دارد.
زمان طولانی برای نتایج نهایی: پس از انجام عمل پیوند ابرو، معمولاً بین ۶ تا ۱۲ ماه طول می کشد تا موهای کاشته شده به شکل و تراکم دلخواه برسند.
افراد با بیماریهای مزمن، بیماری خود ایمنی، اختلالات خونرسانی به دلیل احتمال پس زدن پیوند مو کاندید مناسبی برای کاشت ابرو نیستند.
یکی از پرتکرارترین سوالات که آیا بعد از کاشت نیاز به جلسات ترمیم کاشت ابرو هست؟ بله، بعد از کاشتن ابروها معمولاً نیاز به جلسات ترمیم وجود دارد.
این متخصص باید توانایی تشخیص مشکلات مختلف در ابروها و ارائه درمان های مناسب را داشته باشد.
بنابراین، کاشت ابرو در این فصول می تواند باعث بهبودی سریعتر و کاهش مشکلات پس از عمل شود.
به طور کلی، کبودی و تورم بعد از در هر نوع عمل زیبایی، از جمله کاشت ابرو، دیده می شود اما شدت و مدت این عوارض جانبی در هر فردی متفاوت می باشد.
پس کاندید مناسب برای کاشت ابرو بهتر است که در سنین ۲۵ الی ۷۵ سال باشد.
خونریزی، درد، تورم، کبودی، خارش، رشد غیر متقارن، جای زخم و واکنش آلرژیک از معایب کاشت ابرو هستند.
در مواردی که فرد کاملاً بدون ابرو است، تعداد گرافت های موردنیاز می تواند تا ۷۰۰ گرافت برای هر دو ابرو افزایش یابد.
یک روز قبل از کاشت از مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار خودداری کنید چرا که مصرف این مواد می تواند باعث کاهش کارایی بیهوشی موضعی و کاهش جریان خون در پوست شود.
باید گفت که پوسته پوسته شدن از دیگر عوارض کاشتن ابرو است که گاهی اوقات ممکن است رخ دهد. این عارضه تا یک الی دو هفته بعد از عمل رفع می شود.
بازیابی یا بهینهسازی شکل، ضخامت، حجم، پراکندگی و قوس ابروها
ریسک عفونت: مانند هر عمل جراحی، ریسک عفونت در ناحیه پیوند وجود دارد. اگر فرد بهداشت را رعایت نکند یا کاشت ابرو مراقبت های لازم بعد از عمل را انجام ندهد، ممکن است دچار عفونت شود که به درمان پزشکی نیاز خواهد داشت.